Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 14.04.2015 00:00

Notiks šīs sezonas pēdējā „Mazās akadēmijas” lekcija

23. aprīlī Liepājas Universitātes (LiepU) Mūžizglītības nodaļa populārzinātniskā lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros aicina apmeklēt šīs sezonas pēdējo nodarbību-diskusiju „Veiksmīga cilvēka portrets”, kuru vadīs LiepU docente Dr.psych. Irina Strazdiņa.


Nodarbībā tiks akcentēta personības psiholoģiskās veselības un pozitīvas domāšanas nozīme ikdienā. I. Strazdiņa runās par attieksmju veidiem, ko nozīmē būt veiksmīgam, kā veidot veiksmīgas attiecības profesionālajā vidē un personīgā dzīvē, kā mainīt stereotipus domāšanā un uzvedībā, kā identificēt un pārvarēt saskarsmes barjeras, kā nodrošināt sevī psiholoģisko līdzsvaru.


Lekciju cikls „Mazā akadēmija” notiek no 2006. gada, un tā ir iespēja ikvienam interesentam bez maksas apmeklēt lekcijas par dažādām tēmām. Nodarbība-diskusija „Veiksmīga cilvēka portrets” ir šīs sezonas 12. lekcija.  „Mazajā akadēmijā” šajā sezonā ir bijušas tādas lekcijas kā „Kristāli. Minerāli. Dārgakmeņi.”, „Saskarsmes kontaktu veidošanas māksla”, „Drošība interneta vidē”, „Vecāku loma bērna attīstībā” u.c.


Nodarbība-diskusija „Veiksmīga cilvēka portrets” notiks 23. aprīlī no plkst. 17:00 līdz 18:30 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), 227. telpā.


Lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni 63425477 (Līga Apenīte) vai, rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv