Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 18.03.2014 00:00

Noslēgusies 2014. gada intelektuālā spēle „Erudīts”

13. martā sesto gadu pēc kārtas Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, norisinājās Studentu padomes organizētā intelektuālā spēle „Erudīts”.

 

Šogad titulu „Erudīts” ieguva komanda „Melnā šokolāde”, kuru pārstāvēja studiju programmas „Kultūras vadība” 3. kursa studentes Sofija Kistenmahere, Santa Vucāne un Kristīne Vakula. Otro vietu ieguva studiju programmas „Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija” 3. kursa studentu pārstāvētā komanda „Digi-digi traktors”, bet trešo vietu - Komunikācijas vadības 4. kursa komanda „Kompots”. 


Stila balvu saņēma Komunikācijas vadība 3. kursa komanda „Smalkais stils”. Specbalvu par aktivitāti un draudzīgākajiem faniem saņēma 2. kursa Jauno mēdiju mākslas studentu komanda „#YOLO”, savukārt veicināšanas balvas par komandas garu un asprātīgām atbildēm saņēma komandas „Kāpēc tev nav grebene”, „Koplietošanas traģēdija” un „Čikitas”.

                                                                                         

Šogad par godu Liepājas Universitātes 60. jubilejai konkursā tika iekļauta kārta par universitāti. Šajā kārtā vislabāko rezultātu uzrādīja studiju programmas "Biznesa un organizāciju vadība" 1. kursa komanda „Kaktuss”.

 

Kopumā „Erudītā” piedalījās 16 komandas. Dalībnieku vidū bija arī interesenti, kas „Erudītā” bija piedalījušies pagājušajā gadā, kā arī komanda no Grobiņas vidusskolas. Uz pasākumu bija ieradušies arī komandu atbalstītāji, kas aktīvi juta līdzi saviem favorītiem.

 

Spēles laikā komandām bija jāatbild uz dažādiem jautājumiem, kas aptvēra tādas tēmas kā vēsture, ģeogrāfija, māksla, kultūra, bioloģija u.c.

 

Pasākuma atbalstītāji: veikals „Knopka”, Liepājas Simfoniskais orķestris, „Fazer”, „Art soapworks”.


Plašāka informācija - LiepU SP Akadēmiskā virziena vadītāja Dārta Uzulēna, tālr. 20279854, e-pasts: darta.uzulena@gmail.com.


Foto: Zaigonis Graumanis