Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 10.03.2014 00:00

Studentu padome aicina uz diskusiju par aktuālām problēmām LiepU

Š.g. 13. martā plkst. 12:00 Liepājas Universitātē (LiepU), Lielajā  ielā 14, 227. telpā, norisināsies atvērtā Studentu padomes (SP) sēde, kurā notiks diskusija par aktuālām problēmām LiepU. Uz diskusiju tiek aicināti visi LiepU studenti, mācību spēki, darbinieki, kā arī absolventi.


Diskusijā paredzēts apspriest jautājumus par studiju kvalitāti un servisu, kā arī aicināt administrāciju skaidrot sociālo un ekonomisko problēmu iespējamos risinājumus. Atbildes uz visiem jautājumiem sniegs LiepU rektors profesors Jānis Rimšāns.


„Aizvien vairāk studentu sūdzas Studentu padomei par studiju kvalitāti un studiju servisu. Viena no iespējām, ko mēs kā Studentu padome varam darīt, lai rastu risinājumu, ir runāt ar vadību un iesaistītajām personām. Tāpēc veidojam šo atvērto SP sēdi, uz kuru tiek aicināti visi studenti, mācību spēki, darbinieki un absolventi. Aicinu jūs izteikties un kopīgiem spēkiem rast atbildes un risinājumus problēmjautājumiem,” uzsver LiepU SP priekšsēdētāja Liene Štāle.


Veidojot šādas diskusijas, SP cer uz vadības rīcību un LiepU labklājības celšanu. Visi LiepU studenti, mācību spēki, darbinieki, absolventi ir laipni aicināti piedalīties diskusijā vai arī iepriekš iesniegt sev interesējošus jautājumus LiepU Studentu padomē, 125. telpā, Lielajā ielā 14, vai rakstot uz e-pastu: darta.uzulena@gmail.com.


Papildus informācija, zvanot pa tālr. 20279854 vai rakstot, e-pasts: darta.uzulena@gmail.com.