Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 10.03.2014 00:00

LKSB aicina uz lekciju “Veiksmīgas laika plānošanas principi”

13. martā plkst. 17.00 Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 227. auditorijā, notiks lekcija “Veiksmīgas laika plānošanas principi”.
Kā izvairīties no nevajadzīga stresa? Kā atrast laiku studijām, draugiem, hobijiem, miegam? Šādi un līdzīgi jautājumi studentiem ir bijuši vienmēr. Lekcijas saturs būs balstīts atziņās un pētījumos no Stīvena Koveja grāmatas “Ļoti veiksmīgu cilvēku 7 paradumi”, kur viens no paradumiem ir – dari svarīgo vispirms. 
Lekciju vadīs Latvijas Kristīgās studentu brālības vadītājs Kaspars Prūsis, kurš S. Koveja piedāvātos laika plānošanas principus ir izmēģinājis arī pats.

Bieži dzirdēts, ka visu varētu paspēt izdarīt, ja vien diennaktī būtu par vienu stundu vairāk. Lekcijā studentiem un citiem interesentiem būs iespēja saprast un saņemt praktiskus ieteikumus, kā savu laiku plānot tādā veidā, ka dzīvē svarīgākajam laiks pietiek vienmēr.


„Latvijas Kristīgā studentu brālība" jeb LKSB ir studentu biedrība, kas dibināta 1993.gadā un darbojas 7 Latvijas pilsētās: Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā, Rēzeknē, Ventspilī un Valmierā. LKSB pastāvīgi rīko studentu nometnes, Bībeles studijas un diskusiju grupas, lekcijas un dažādus citus pasākumus augstskolās, sadarbojas ar vietējām draudzēm, iesaistās dažādos pasākumos un projektos augstskolās un pilsētās.