Jaunumi:

Atpakaļ
-, 05.03.2014 00:00

Interesenti aicināti iepazīt Liepājas Universitātes Mūzikas terapijas centru

18. martā plkst. 12.00 – 13.30 Liepājas Universitātes (LiepU) Mūzikas terapijas centrā (LiepU MTC), Lielajā ielā 14, 121. telpā, LiepU radošuma nedēļas ietvaros notiks informatīvs seminārs „Liepājas Universitātes Mūzikas terapijas centrs. Sadarbības iespējas. Ieceres”, kuru aicināts apmeklēt ikviens, kura ģimenē ir bērns vai pieaugušais ar īpašām vajadzībām, profesionāļi, kas strādā ar šiem pacientiem un jebkurš interesents, kas vēlas uzzināt vairāk par mūzikas terapiju.


Seminārā par LiepU MTC darbību, uzdevumiem un sadarbības iespējām informēs centra vadītāja Līga Enģele. Biedrības „Latvijas Mūzikas terapijas asociācija” (LMta) vadītāja Mirdza Paipare iepazīstinās ar mūzikas terapeita profesiju un mūzikas terapeitu profesionālo darbību Latvijā, Liepājas pilsētas domes Vides un veselības daļas vadītāja Ineta Stadgale aktualizēs jautājumus par veselības aprūpes veicināšanu dažādām pacientu grupām, bet biedrības „Dižvanagi” pediatre Jūlija Cīrule-Galuza iepazīstinās ar mājas neirorehabilitācijas iespējām, savukārt mūzikas terapeites Olga Blauzde un Dace Stieģele prezentēs gadījumus no savas prakses par mūzikas terapijas izmantošanas iespējām bērnam ar Prader-Vilija sindromu un par individuālo mūzikas terapiju jaunietim ar garīgās attīstības un redzes traucējumiem.


Semināra noslēgumā klausītāji varēs piedalīties diskusijās un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.


Plašāka informācija – LiepU MTC vadītāja Līga Enģele, tālr 29486479, e-pasts: liga.engele@liepu.lv.


Informatīvā semināra plāns:

12.00 - Mūzikas terapijas centra vadītāja Līgas Enģele

12.10 - Biedrības Latvijas Mūzikas terapijas asociācijas (LMta) vadītāja Mirdza Paipare

12.20 - Liepājas domes Vides un veselības daļas vadītāja Ineta Stadgale

12.30 - Olga Blauzde „Mūzikas terapijas izmantošanas iespējas bērnam ar Prader - Vilija sindromu”, prezentācija

12.40 - Dace Stieģele „Individuālā mūzikas terapija jaunietim ar garīgās attīstības un redzes traucējumiem”, prezentācija

12.50 - Biedrības „Dižvanagi” pediatre Jūlija Cīrule-Galuza

 

13.15 - Diskusijas, jautājumi


Foto: http://bernucentrs.lv/