Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 04.03.2014 00:00

Liepājas Universitātē jaunieši pulcējas biznesa spēļu konkursā „Ceļš uz bagātību”

Šodien, 4. martā, plkst. 12.00 Liepājas Universitātes aktu zālē (Lielā iela 14) projekta „Esi līderis!” ietvaros, lai nostiprinātu jauniešos pārliecību par sevi un attīstītu biznesa domāšanu, norisināsies biznesa spēļu konkurss „Ceļš uz bagātību”, kurā piedalīsies 14 komandas no Kurzemes reģiona skolām.


Biznesa spēļu konkursa mērķis ir attīstīt biznesa domāšanu, uzņēmējspējas, īpašu uzmanību pievēršot zināšanu praktiskai pielietošanai reālās biznesa situācijās, faktoru analīzei, lēmumu pieņemšanai, prasmēm plānot un domāt tālredzīgi, kā arī organizatoriskajām prasmēm.


Konkurss tiek rīkots reģionos, bet finālsacensības notiks Rīgā. Arī pagājušajā gadā biznesa spēļu konkursā piedalījās jaunieši no visas Latvijas.


„Biznesa spēles dod iespēju īsā laika periodā izspēlēt konkrētas uzņēmējdarbības situācijas, kuras reālajā dzīvē notiek un attīstās daudz lēnāk, kā arī uzskatāmi redzēt un saprast pieļautās kļūdas, novērtēt kļūdu sekas, kurām reālajā dzīvē ir neatgriezenisks raksturs,” uzskata Latvijas uzņēmējdarbības un menedžmenta akadēmijas direktore Ilze Beļinska.


Projekts „Esi līderis!” jau vairāk nekā desmit gadus pulcē uzņēmīgākos, drosmīgākos, mērķtiecīgākos un atraktīvākos jauniešus Latvijā! Projekta mērķis ir veicināt skolēna zināšanu un prasmju apguvi, attieksmju un vērtību veidošanos, lai motivētu mūžizglītībai un apzinātai karjerai.


Biznesa spēļu konkursu „Ceļš uz bagātību” organizē Latvijas Uzņēmējdarbības un menedžmenta akadēmija sadarbībā ar Liepājas Universitāti.


Plašāka informācija - Latvijas Uzņēmējdarbības un menedžmenta akadēmija, tālr. 67261182, e-pasts: luma@luma.lv; projekta "Esi līderis!" koordinatore Linda  Kindzule, tālr.67261182, e-pasts, mājas lapa: www.esilideris.lv.