Jaunumi:

Atpakaļ
26.02.2014 00:00

Interesenti par studiju iespējām Liepājas Universitātē varēs uzzināt izstādē „Skola 2014”

No 28. februāra līdz 2. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies 20. starptautiskā izglītības izstāde „Skola 2014”, kurā ar studiju iespējām augstskolā interesentus iepazīstinās arī Liepājas Universitātes (LiepU) studenti un darbinieki.


Kā ierasts LiepU stendā darbosies studiju programmas „Jauno mediju māksla” studenti, kas izstādes apmeklētājiem rādīs studiju procesā veidotas filmas, interaktīvas video instalācijas, bet studiju programmas „Mehatronika” studenti demonstrēs pašprogrammētu robotu. Būs arī iespēja pārbaudīt savas zināšanas dažādās jomās ar izglītojošu datorspēļu palīdzību vai tradicionālākā formā, izpildot dažādus studiju programmu „Informācijas tehnoloģija”, „Datorzinātnes”, „Fizika” un „Matemātika” studentu sagatavotos uzdevumus. No LiepU darbiniekiem un dažādu programmu studentiem ikviens varēs iegūt sev nepieciešamo informāciju par Liepājas Universitāti, saņemot informatīvos bukletus un konsultācijas par studijām un ārpusstudiju aktivitātēm.


Šogad Liepājas Universitāte studēt gribētājiem piedāvā lielisku iespēju iejusties studenta lomā, kā arī iepazīt Liepājas Universitāti, ēnojot sev interesējošās studiju programmas studentu pasākumā „Roku rokā ar studentu”, kas notiks no 17. līdz 23. martam. Izstādes „Skola 2014” apmeklētāji pasākumam varēs pieteikties Liepājas Universitātes stendā, savukārt ikviens skolēns, kurš neplāno apmeklēt izstādi, pasākumam var pieteikties elektroniski līdz 12. martam, rakstot uz e-pastu: karlina.mikne@liepu.lv, norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pastu, skolu un studiju programmu, kurai students vēlas sekot.


Izstādes „Skola 2014” apmeklētāji ne tikai varēs iepazīties ar LiepU studiju piedāvājumu, bet arī piedalīties izlozē un laimēt biļetes uz festivālu „LMT Summer Sound 2014” vai biļetes uz „Fontaine Festival 2014”.


Interesenti, kuriem nebūs iespēja apmeklēt izstādi, informatīvos materiālus par LiepU piedāvātajām studiju programmām pēc izstādes varēs saņemt LiepU Sabiedrisko attiecību daļā, Lielajā ielā 14, 116. telpā, vai arī Informācijas dienās, kas notiks Liepājas Universitātē (Lielā iela 14) 29. martā un 28. jūnijā plkst. 11.00.