Jaunumi:

Atpakaļ
14.02.2014 00:00

Interesenti aicināti apmeklēt lekciju „Ekoloģiskā būvniecība – pieredze, izaicinājumi un perspektīvas”

21. februārī plkst. 10.00 Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātē, Kr. Valdemāra ielā 4, 16. telpā, ikviens aicināts apmeklēt Vara Bokaldera lekciju „Ekoloģiskā būvniecība – pieredze, izaicinājumi un perspektīvas”.


Lekcijas mērķis ir interesentus iepazīstināt ar ekoloģiskās būvniecības tehnoloģijām, to praktisko pielietojumu un perspektīvām Latvijas arhitektūrā un būvniecības nozarē.


Lekcijas ietvaros tiks stāstīts par ekoloģiskās būvniecības principiem, izmantotajām tehnoloģijām, to ražošanu un praktisko pielietojumu. Lektors iepazīstinās ar pasaules pieredzi šo tehnoloģiju pielietošanā, realizētajiem projektiem un perspektīvām to ieviešanā Latvijas būvniecībā un pilsētplānošanā. Pēc lekcijas arhitekts detalizēti atbildēs uz interesentu uzdotajiem jautājumiem.


Lektors Varis Bokalders ir latviešu izcelsmes Zviedrijas arhitekts ar pasaules līmeņa autoritāti videi draudzīgas un energoefektīvas būvniecības jomā, uzņēmējs, pilsētplānošanas konsultants un divdesmit grāmatu autors.


Tikšanās ar Vari Bokalderu Liepājā notiek pēc SIA „Liepājas RAS” iniciatīvas. Pirmā tikšanās ar uzņēmējiem un citiem interesentiem, pārrunājot ekoloģiskās būvniecības ieviešanas praktiskos pasākumus, notiks 20. februārī plkst. 13.00 Grobiņas novada poligonā „Ķīvītes” (plašāka informācija: SIA „Liepājas RAS” sabiedrisko attiecību speciālists Viktors Birze, tār. 26420306).


Plašāka informācija par lektoru skatīt ŠEIT .


Kontaktinformācija – Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes metodiķe Laimdota Eglina, tālr. 63454046.


Foto: Andrejs Strokins