Jaunumi:

Atpakaļ
27.01.2014 00:00

LiepU tiek pārstāvēta Šrilankas lielākajā izglītības un karjeras izstādē „EDEX Expo”

Lai popularizētu Liepājas Universitātes (LiepU) starptautiskās studiju programmas, veicinātu starptautisko atpazīstamību un piesaistītu ārvalstu studentus, no 17. līdz 19. un no 24. līdz 25. janvārim Liepājas Universitātes Ārzemju sakaru daļas vadītāja Agita Auza piedalījās Šrilankas lielākajā izglītības un karjeras izstādē „EDEX Expo”.


Izstāde „EDEX Expo” norisinājās divās vietās – no 17. līdz 19. janvārim Šrilankas lielākajā pilsētā un tirdzniecības galvaspilsētā Kolombo un no 24. līdz 25. janvārim Kandi, kas ir otra lielākā pilsēta un tiek dēvēta par Šrilankas kultūras galvaspilsētu.


Abās izstādēs tika prezentēta Liepājas Universitāte un, lai veicinātu efektīvāku studentu piesaisti, notika tikšanās ar studentu rekrutēšanas aģentiem un citiem sadarbības partneriem. LiepU Ārzemju sakaru daļas vadītāja A. Auza un citi Latvijas augstskolu pārstāvji apmeklēja arī Latvijas Republikas konsulātu, kas atrodas Šrilankas galvaspilsētā Kolombo. Ar konsulāta pārstāvjiem tika apspriestas sadarbības un Latvijas studiju centra atvēršanas iespējas Šrilankā, kā arī vīzu process.


Kā zināms, Liepājas Universitāte jau otru studiju gadu ārzemju studentiem piedāvā piecas starptautiskās studiju programmas angļu valodā: trīs bakalaura studiju programmas – „Informācijas tehnoloģija”, „Datorzinātnes”, „Fizika” un divas maģistra līmeņa studiju programmas – „Informācijas tehnoloģija” un „Jauno mediju māksla”.

 

Jau šobrīd Liepājas Universitātē pilna laika studijās mācās studenti no 4 valstīm – Bangladešas, Indijas, Uzbekistānas un Šrilankas.





Foto: http://www.ft.lk/2014/01/18/edex-expo-2014/