Jaunumi:

Atpakaļ
02.09.2013 00:00

LiepU TDK "Banga" uzņem jaunus dalībniekus

24. septembrī plkst. 19:00 Liepājas Universitātē (LiepU), Lielajā ielā 14, 140. telpā, ikviens dejot gribētājs tiek aicināts uz LiepU Tautas deju kolektīva „Banga” jauno dalībnieku uzņemšanu.


2013./2014. studiju gads bangotājiem ir īpašs, jo šis ir kolektīva piecu gadu jubilejas gads. Paralēli dažādiem koncertiem notiks arī gatavošanās Baltijas studentu Dziesmu un deju svētkiem „Gaudeamus”, kas notiks no 2014. gada 17. līdz 29. jūnijam Daugavpilī, Stropu estrādē. Baltijas Studentu Dziesmu un deju svētki „Gaudeamus” notiek reizi četros gados.


Uz jauno dalībnieku uzņemšanu lūgums līdzi ņemt piemērotu apģērbu un apavus. TDK „Banga” dejotāji visiem aicina ierasties bangojošā noskaņojumā, lai varētu visi kopā mesties kārtīgā deju piedzīvojumā!


Savu profesionalitāti un gatavību dalībai XXV Vispārējos latviešu Dziesmu un XV Deju svētkos kolektīvs pierādīja 2013. gada aprīlī, kad Liepājas apriņķa deju skatē jauniešu grupā (B1) tika iegūts I pakāpes diploms (54.0 punkti).


Plašāka informācija par TDK „Banga” un jauno dalībnieku uzņemšanu – e-pasts: banga@liepu.lv, TDK „Banga” mājas lapa http://banga.liepu.lv vai twitter.com/tdk_banga .