Jaunumi:

Atpakaļ
26.08.2013 00:00

Studijas Liepājas Universitātē uzsāks 18 Erasmus apmaiņas programmas studenti

Septembrī Liepājas Universitātē (LiepU) Erasmus apmaiņas programmas ietvaros studijas uzsāks 18 ārvalstu studenti no Turcijas un Grieķijas. Šogad lielu interesi par apmaiņas studiju iespējām Liepājas Universitātē ir izrādījuši studenti no Sakarijas Universitātes Turcijā.


Kopumā no Turcijas Liepājas Universitātē studijas uzsāks 17 studenti, no kuriem 6 studenti (Abdusmed Utar, Aysegul Dogan, Mustafa Kosecik, Seda Pekmez, Sefa Karagoz, Serkan Yilmaz) studēs pilna laika bakalaura studiju programmā „Biznesa un organizāciju vadība”, 4 studenti (Ali Parlakgunes, Alper Can Cinar, Cihan Suru, Goktug Tunali) – studiju programmā „Komunikācijas vadība”, 3 studenti (Demet Karamehmet, Kaan Arik, Esra Balci) – studiju programmā „Datorzinātnes” un 4studenti (Muhammed Kilic, Aynur Burcu Cilingir, Semih Karatas, Mehmet Ercorumlu) studēs studiju programmā „Tūrisma vadība un rekreācija”.


Apmaiņas studentiem Liepājas Universitātē pievienosies arī Anastasia Plaskasoviti no Epirus Tehnoloģiskās izglītības institūta Grieķijā. Studente ir izlēmusi LiepU studēt pilna laika bakalaura studiju programmā „Eiropas valodu un kultūras studijas”.

 

Lai ārzemju studentus iepazīstinātu ar Liepājas Universitāti un Liepājas vidi, LiepU Studentu padome sadarbībā ar Ārzemju sakaru daļu septembra sākumā organizēs Erasmus ienākošo studentu orientēšanās spēles, kas iecerēts kā interaktīvs un izglītojošs pasākums. Tradicionāli ārzemju studentiem tiks piedāvāta arī ekskursija gida pavadībā pa Liepājas pilsētu.