Jaunumi:

Atpakaļ
22.08.2013 00:00

LiepU futbola komanda izcīnīja 2. vietu Priekules novada čempionātā minifutbola otrās kārtas spēlēs

18. augustā Liepājas Universitātes (LiepU) futbola komanda izcīnīja 2. vietu Priekules novada čempionātā minifutbola otrās kārtas spēlēs, kas ļauj komandai cīnīties par medaļām atlikušajā trešajā kārtā.


"LiepU" futbola komanda 28. jūlijā devās uz 1. kārtas spēlēm, kur grupā aizvadīja trīs spēles, cīnoties neizšķirti ar vienību "DzG" (1:1), piekāpjoties „Gramzdas ” komandai (3:1) un uzvarot komandu EU (6:1), bet tas "LiepU" neļāva kvalificēties pusfinālam. Tika aizvadīta vēl viena spēle pret komandu „Auto Kvanta” (ar rezultātu 5:3), kas LiepU ierindoja 6. vietā.


Izšķirošās cīņas risinājās aizvadītajā nedēļas nogalē, 2. kārtas spēlēs, kur liepājniekiem bija jāiekļūst pirmajā trijniekā, lai varētu turpināt Priekules novada čempionātā cīnīties par medaļām. 2. kārtas grupas spēles liepājnieki aizvadīja pieticīgi, nospēlējot divas spēles pa nullēm (neizšķirti) pret komandām „2pudelītes” un „Piecinieks”, bet sagraujot vienību „DZG” ar (2:0) nodrošināja sev pusfinālu. Pusfinālā LiepU tikās ar Grobiņas/Priekules komandu „Oligarhi”. Spēle sākās vienlīdzīgi, bet 5. minūtē liepājnieki atklāja rezultātu  un vēl pēc divām minūtēm ar skaistiem vārtiem LiepU izvirzījās vadībā ar 2 vārtu pārsvaru. Otrā puslaikā abas komandas vēl guva pa vienam vārtam, spēlei noslēdzoties ar LiepU uzvaru pār Oligarhiem (3:1). Finālā LiepU tikās ar  vienību „2pudelītes”,  spēle ritēja vienlīdzīgi, bet otrā puslaikā pretinieki guva divus vārtus un LiepU nespēja raidīt bumbu pretinieku vārtos. Spēle beidzās ar rezultātu (2:0).


LiepU  komandas rezultatīvākie spēlētāji ir Miķelis Gulbis un Toms Gūtmanis.


Septembrī tiks aizvadīta noslēdzošā 3. kārta, kurā futbola komanda "LiepU" cīnīsies par medaļām.


Čempionāta tabula pēc divām aizvadītām kārtām:

1.vieta „2pudelītes”  (-2)

2.vieta „Oligarhi” (-5)

3-4.vieta  „ LiepU” un  „DZG”   (-8)

5.vieta  „Gramzda” (-12)

6. vieta „Krote” (-13)

7-9. vieta „Auto Kvanta”, „Piecinieks” un „EU” (-14)

 

 

Informāciju sagatavoja:

Aivis Karzons

LiepU Studentu padomes sporta virziena vadītājs

aivis.karzons@inbox.lv