Jaunumi:

Atpakaļ
01.07.2013 00:00

Sākas Liepājas Universitātes & PURE Academy Angļu valodas vasaras skola

Šodien, 1. jūlijā, sākas Liepājas Universitātes & PURE Academy Angļu valodas vasaras skola 2013. Tās mērķis ir dot iespēju cilvēkiem uzlabot angļu valodas runāšanas, klausīšanās, lasīšanas un rakstīšanas prasmes, mācoties 2 nedēļas 6 stundas dienā.


Šodien mācības „PURE Academy” telpās, Tirgoņu ielā 25 (3. stāvs, ieeja no Peldu ielas puses), uzsāk 20 dalībnieki gan no dažādām Latvijas pilsētām, gan arī no Lietuvas un Igaunijas. Angļu valodas vasaras skolā strādā gan vietējie pasniedzēji, gan pasniedzēji no ASV un Anglijas. Lai mācību process būtu daudzveidīgāks, ar katru grupu dienā strādā 3-4 pasniedzēji. Mācības notiek no plkst. 9.00 rītā līdz 16.00 pēcpusdienā. Papildus tiek piedāvātas arī dažādas vakara aktivitātes angļu valodā, piemēram, ekskursija pa pilsētu gida vadībā, kopīgas vakariņas utt.


Angļu valodas vasaras skola Liepājā pirmo reizi tika organizēta pagājušā gada vasarā Liepājas Universitātē. Šogad angļu valodas vasaras skolu organizē Profesionālās tālākizglītības iestāde „PURE Academy” sadarbībā ar Liepājas Universitāti. Pasākuma koordinatore, tāpat kā pagājušajā gadā, ir Inga Pūre, „PURE Academy” direktore, Liepājas Universitātes Dabas un sociālo zinātņu fakultātes lektore un studiju programmas „Komunikācijas vadība” direktore.


Ņemot vērā cilvēku interesi, šogad tiek piedāvāts mācīties gan jūlijā, gan augustā (12.-23. augusts). Angļu valodas vasaras skolā var piedalīties jebkura vecuma pieaugušie, vidusskolēni un augstskolu studenti ar dažāda līmeņa angļu valodas zināšanām. Augustā atsevišķa grupa tiek veidota bērniem (10-15 gadi).


Plašāka informācija - www.pureacademy.lv , www.liepu.lv, sadaļā „Mūžizglītība”.