Jaunumi:

Atpakaļ
03.06.2013 00:00

Liepājas Universitātes studenti, absolventi un darbinieki tiekas Veselības dienā 2013

31. maijā viesu namā „Šķilas” (http://www.skilas.lv/) norisinājās Liepājas Universitātes (LiepU) ikgadējā Veselības diena, kurā piedalījās apmēram 120 LiepU studenti, absolventi un darbinieki.


Kā katru gadu Veselības dienā notika gan sportiskas aktivitātes, gan jautra atpūta kopā ar kolēģiem un ģimenēm: pārgājiens gar jūras malu, kopīga iesildīšanās TDK "Banga" vadībā, jautri pārbaudījumi, aktivitātes bērniem, priekšnesumi, pusdienas laikā mielošanās ar skābeņu zupu un saldajā grupas "Strawberries with salt" koncerta baudīšana. Noslēgumā muzicēja studiju programmas „mūzikas skolotājs” students Normunds Karpičs un tika apbalvoti uzvarētāji. Pasākumu vadīja un sportisku noskaņojumu, atgādinot Veselības dienas saukli „Šķilās šķiļas LiepU spēks!”, uzturēja LiepU studente Elita Medne.


Tradicionāli Veselības dienā piedalās gan komandas, gan individuāli dalībnieki. Šogad komandas cīnījās par uzvaru 5 disciplīnās: futbolā, volejbolā, tautas bumbā, tāllēkšanā un telts celšanā, bet individuālie dalībnieki varēja sevi pārbaudīt tādās spēlēs kā „Šķilu tornis”, „Lielais ķekatnieks”, „Slapjais metiens”, „Aiznes mani, ja vari” un „Savāc punktus”.


Sporta aktivitātēs savstarpēji sacentās 10 komandas. Godalgoto pirmo vietu komandu spēlē ieguva studentu komanda „Nezinu”, otro vietu – LiepU Tautas deju kolektīva „Banga” komanda „Banga 1”, bet trešo vietu - studentu komanda „Kurmja dūre”.


Pirmās vietas ieguvēji balvā saņēma ielūgumus uz Liepājas Olimpiskā centra baseinu un SPA centru, otrās vietas ieguvēji -  dāvanu kartes no kokteiļbāra „Red Sun Buffet”, savukārt trešās vietas ieguvēji saņēma dāvanu kartes no bistro „Kebabs & Grill”.


Individuālo spēļu rezultātu kopsummā vislabāko rezultātu meiteņu kategorijā uzrādīja studiju programmas „Komunikācijas vadība” studente Laura Drulle, savukārt puišu kategorijā labākais bija studiju programmas „Sporta un deju skolotājs” students Ainārs Pāvils. Abi individuālo spēļu uzvarētāji ieguva biļetes uz festivālu „Summer Sound Liepāja 2013”. Liepājas teātra biļetes un „ŠOK bāra” dāvanu kartes ieguva katras individuālās spēles uzvarētājs.


Šogad komandas īpaši bija padomājušas par savu vizuālo noformējumu, tāpēc apbalvotas tika trīs vizuāli vispamanāmākās komandas – vitamīniem bagātus augļu maisiņu saņēma džentlmeniskāk ietērpusies komanda „Kurmja dūre”, vizuāli politiskākā komanda „Seska vilnītis” un krāsā vienotākā komanda „Nezinu”.


Īpašs paldies par ieguldīto darbu pasākuma organizēšanā LiepU sporta jomas vadītājam Aivim Tālbergam, LiepU studiju programmas "Komunikācijas vadība", „Tūrisma vadības”, "Sporta un deju skolotājs" studentiem, deju kolektīvam "Banga" un LiepU Saimniecības daļai par visa kā gādāšanu un transportēšanu. Tāpat arī paldies LiepU Studentu padomei par finansiālo atbalstu!


Veselības dienas fotogrāfijas pieejamas ŠEIT un ŠEIT.


Pasākumu atbalstītāji – Liepājas Olimpiskā centra Baseins&SPA, "Summer Sound Productions”, Liepājas teātris, „ŠOK bārs”, bistro „Kebabs & Grill” un „Red Bull”.