Darba iespējas

Vadošais pētnieks

Liepājas Universitāte (reģ. Nr. 3093000219)  (turpmāk – LiepU) izsludina konkursu uz vakanto amata vietu:

Mākslas pētījumu laboratorijā

  • vadošais pētnieks mūzikas, vizuālās mākslas un arhitektūras nozares vizuālās mākslas, tai skaitā glezniecības, tēlniecības, grafikas, lietišķās mākslas, dizaina, komunikācijas tehnoloģijās izmantotā mākslas vēstures un teorijas apakšnozarē (mediju un audiovizuālā māksla) – 1 amata vieta (nepilna slodze)

Prasības pretendentiem noteiktas saskaņā ar LiepU nolikumu “Nolikums par vēlēšanām akadēmiskajos amatos” (apstiprināts LiepU Senāta sēdē 2021.gada 14.jūnijā, prot. Nr.13 https://www.liepu.lv/uploads/dokumenti/Nolikums%20par%20velesanam%20akademiskajos%20amatos.pdf).

Alga vadošajam pētniekam mēnesī par pilnu slodzi pirms nodokļu nomaksas no 1754,00 euro.

Konkursa pretendentiem viena mēneša laikā pēc konkursa izsludināšanas dienas Nacionālā zinātniskās darbības informācijas sistēmā un Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā jāiesniedz (elektroniski/ar pasta sūtījuma starpniecību) Liepājas Universitātes Personāla un dokumentu pārvaldības daļā šādi dokumenti:

  • LiepU rektoram adresēts iesniegums, kurā norādīts amats, uz kuru persona pretendē un atsauce uz konkursa sludinājumu (publikācijas datums un vietne).
  • Normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā apstiprinātas augstāko izglītību, akadēmisko un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu (diplomu) kopijas.
  • Ja augstākā izglītība, akadēmiskais vai zinātniskais grāds iegūts ārvalstīs, jāiesniedz arī atzinums par to, kādam Latvijā piešķirtam akadēmiskajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms.
  • Pēdējo sešu gadu laikā publicēto zinātniski pētniecisko un/vai mākslinieciskās jaunrades darbu saraksts.
  • Dzīves un darba gājums (curriculum vitae - CV), kā arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredzes apkopojums.
  • Citi dokumenti, ko amata pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Liepājas Universitātes pasta adrese: Personāla un dokumentu pārvaldības daļa, 214.kabinets, Lielā iela 14, Liepāja, LV–3401; e-pasta adrese: personaldala@liepu.lv.

Informācija pa tālruni: 63407782 (Personāla un dokumentu pārvaldības daļa).

Liepājas Universitāte kā Jūsu personas datu apstrādes pārzinis, pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, informē, ka konkursa ietvaros sniegtie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa norisi.